Hirdetés

Az új Sony Ericsson töltők



|

Hirdetés

CMT-60 mikro utazó töltő Akár üzleti útra indul, akár nyaralni megy, mindig fontos, mennyi csomagot visz magával. A CMT-60 mikro utazó töltővel egyszerűen töltheti telefonját otthonától távol is. A Sony Ericsson volt az első vállalat, amelynek töltői drót használata nélkül, közvetlenül a fali aljzathoz csatlakoztatva használhatók. A zsebméretű CMT-60 a CMT-10 sikerén és népszerűségén alapul, azzal a különbséggel, hogy ha a csatlakozó nem illeszkedik a rendelkezésre álló aljzatba, akkor a készülék feltölthető két ceruzaelemmel is. A védőburkolat tetszetős, stílusos külsőt kölcsönöz a CMT-10 készüléknek: ugyanúgy beleillik irattartóba, kézitáskába és hátizsákba. 2006 harmadik negyedévének közepétől lesz kapható hazánkban.
CST-75 kétportos standard töltő A valóban mobil élet első számú előfeltétele, hogy a mobiltelefon mindig feltölött állapotban legyen, és bármikor használhassuk. A CST-75 kétportos standard töltővel telefonja akkor sem kerül használaton kívülre, ha éppen töltődik. A visszahúzható csatlakozó lehetővé teszi, hogy egyszerre csatlakoztasson hordozható fülhallgató-mikrofont, USB-kábelt, zenekábelt és hordozható hangszórót mobiltelefonjához. Vagyis telefonálhat, zenét hallgathat vagy fájlokat vihet át, miközben telefonja feltöltődik a szükséges energiával, hogy segíthessen Önnek kapcsolatban maradni, a fontos dolgokra koncentrálni és ellenőrzése alatt tartani őket egész mozgalmas napja során. 2006 második negyedévének végén lesz kapható hazánkban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.