Hirdetés

Az ujjlenyomat-olvasó mentheti meg a HTC One M9-et?



|

Talán egy kicsit túlságosan is iPhone-os benyomást kelt a készülék.

Hirdetés

A mobilok iránt érdeklődők jól tudják, hogy az elmúlt években mélyrepülésbe kezdett a HTC. A vállalat kevés telefonnal volt képes megszólítani a vásárlókat, a különösen fontos alsó- és középkategóriában régóta nem sikerült kiemelkedőt alkotnia. Az elmúlt hónapok pletykái arra engednek következtetni, hogy nagy a fejetlenség a berkein belül, továbbra sem világos a gyártó megmentésének mikéntje.

Hirdetés


Egyelőre annyi biztos, hogy napokon belül újabb régóta pletykált okostelefonnal bővül a cég középkategóriás felhozatala. A HTC One M9 (Aero) nevű modellel a divatos készülékre vágyók kegyeit keresi majd a vállalat, ennek keretében hatféle színben kerül piacra. A termék érdekessége, hogy meglepően Apple iPhone-os benyomást kelt, a rose gold változat szinte már kínosnak titulálható. A kínai gyártók persze a mai napig szeretnek az almás mobil megjelenéséből inspirálódni, de a tajvani HTC-től többet várnánk. Főként mivel a felső kategóriás készülékei esetében már sikerült kialakítania egy vonzó és egyedi arculatot.


Jelen pillanatban az a benyomásunk, hogy a szeptember 29-én bemutatásra kerülő, továbbá még idén piacra kerülő készüléket az ujjlenyomat-olvasó és vonzó árazás kombinációja mentheti meg az instant elfelejtődéstől. Pletykált specifikációk: 5 hüvelykes és 1920×1080 pixeles kijelző, Qualcomm Snapdragon 617 lapkakészlet, 4 / 13 MP-es kamerák, 2 GB RAM, 16 GB bővíthető háttértár, 2150 mAh-es akku.


(Forrás: Evan Blass 1 / 2, The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.