Hirdetés

Az USA-ban még idén elérhetővé válhat a Razer Blade



|

Brutális összegbe fog kerülni a játékosoknak szánt, extravagáns noteszgép.

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint az Egyesült Államokban még karácsony előtt piacra kerülhet a játékosok számára tervezett perifériáiról ismert Razer első noteszgépe. A Blade névre hallgató, 17 colos és 1920×1080 pixeles kijelzővel szerelt megoldás érdekességei közül kiemelendő a 22 milliméteres mélysége, a multitouch érintőkijelzőként is funkcionáló touchpade, és az afelett lévő, programozható gyorsgombok.

 

 


Maga módján a laptop egy kisebb mérnöki csoda, hiszen a fentebb említett „vastagsága" ellenére brutális hardverek dolgoznak benne: a 2,8 gigahertzes Intel Core i7 processzora mellé 8 GB memória került, a grafikus alrendszerét pedig egy NVIDIA GeForce GTX 555M képzi - főként a CPU/GPU duó hűtési igénye miatt figyelemreméltó a Blade karcsúsága.


Elvileg a 256 gigabájtos SSD háttértárral ellátott eszköz 2800 dolláros (~635 ezer forintos) áron landolhat a viszonteladóknál, ám sajnos erősen kérdéses, hogy a gyártó képes lesz-e karácsony előtt Európában is elérhetővé tenni az eszközt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.