Hirdetés

Az Xperia Z5 kameraszenzora kerülhet a Galaxy S7-be



|

Az Xperia Z5 kamerája lenyűgözte a Samsungot, ezért a szenzorért tárgyalnak.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S7 az eddigi pletykák szerint a gyártó saját, új ISOCELL szenzorát kapta volna meg, 20 megapixeles felbontással, ami természetesen sokkal jobb lenne, mint a Galaxy S6 16 megapixeles kamerája. 

Hirdetés

A mostani jelentések viszont arról szólnak, hogy a Sony IMX300-as szenzora annyira megtetszett a Samsungnak, hogy be akarják építeni a Galaxy S7-be, párhuzamosan az ISOCELL megoldásukkal. Ebben az esetben régiótól függően Samsung vagy Sony szenzorral érkezne a következő csúcskészülékük. 

Az IMX300 jelenleg az Xperia Z5-családban található meg kizárólag, és a DxOMark szerint a piac jelenlegi legjobbjáról van szó. A probléma az, hogy a Sony eddig meg akarta tartani a saját készülékei számára a szenzort. 

A Samsung a hírek szerint kemény tárgyalásokat folytat a szenzor megszerzéséért. Nem lenne meglepő, ha a Sony belemenne, elvégre a Galaxy S7 biztosan nagy siker lesz, a Sonynak pedig nem az okostelefonjai, hanem a kameraszenzorai hoznak sok pénzt. 

Az IMX300 egyébként 192-pontos hibrid autofókusz-rendszert használ, ami 0,03 másodperces fókuszálást tesz lehetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.