Hirdetés

Bada-fejlesztőket keres a hazai Samsung



|

Alkalmazásfejlesztői konferenciát szervez a Samsung május 28-án, a saját mobilplatformja, a bada bevezetése kapcsán.

Hirdetés

A Samsung Fejlesztői Nap (Developer Day) keretében a hazai szakemberek megismerkedhetnek a bada rendszerrel, a fejlesztői csomaggal és az ezekben rejlő lehetőségekkel.

A Samsung évek óta meghatározó szereplője a telekommunikációs piacnak. A cég amellett, hogy ma már szinte minden ismert platform köré épít okostelefont, saját rendszert fejlesztett, amelynek a bada nevet adta. A bada elkészítése során fontos szempont volt, hogy bárki készíthessen hozzá alkalmazást, melyet aztán felhasználók milliói töltenek le a badás készülékeken elérhető Samsung alkalmazásboltból (Samsung Apps). Az első bada alapú készülék, a Samsung Wave Magyarországon idén nyáron kerül piacra, aminek köszönhetően a hazai felhasználók számára is elérhetővé válik az online alkalmazásbolt.

 

 

 

 

A Samsung számít a hazai alkalmazásfejlesztőkre is. A 2010. május 28-án megrendezésre kerülő Samsung Fejlesztői Nap (DeveloperDay) keretében a hazai szakemberek megismerkedhetnek a bada rendszerrel, a fejlesztői csomaggal és az ezekben rejlő lehetőségekkel.

A Samsung Fejlesztői Nap világméretű rendezvény, az összes olyan országban megrendezésre kerül, ahol piacra lép az első bada rendszerű készülék, a Wave. Az első Fejlesztői Napnak a Samsung hazája, Korea adott otthont. A március 16-i konferencia egy sorozat beharangozójának is tekinthető, azóta a rendezvény világ számos pontján megrendezésre került.

 

 

 

 

A hazai Samsung Fejlesztői Napon a részvétel ingyenes, a regisztráció a Mobilarena oldalán keresztül történik. A szakmai konferencián a Samsung olyan fejlesztőkre is számít, akik jártasak az egyéb platformokon történő programozásban. Az esemény befejezése után a Mobilarena oldalain elindul a bada hivatalos fejlesztői blogja, valamint az alkalmazásokat bemutató cikksorozat, melyet az olvasók szintén blogos formában érhetnek majd el. A rendezvényről élőben közvetít a Mobilarena, így azok sem maradnak le az előadásokról, akik valamilyen okból nem tudnak eljönni. A Fejlesztői Nap kapcsán a Samsung koreai szakemberei is tartanak előadásokat, a program 14 órakor kezdődik a Corvin Kristály Torony legfelső emeletén.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.