Hirdetés

Baj van a Galaxy S7 edge készülékkel



|

A fogási módtól függően váratlan műveletekbe kezdhet a rendszer.

Hirdetés

Az elmúlt hetek alatt összegyűlt vélemények, kritikák és meglátások szerint a Samsung nagyot remekelt a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékekkel, és alaposan odacsapott a riválisoknak. 

Hirdetés

A remek hír ellenére természetesen mindenben lehetnek apró hibák, így az első modellek sem mentesek ilyesmiktől. 

Az első tulajdonosok a Galaxy S7 edge lekerekített kijelzővel kapcsolatban fedeztek fel egy kisebb problémát. A képernyő kialakítása miatt kézben tartás közben váratlan műveletekbe kezdhet a rendszer. 

A jelek szerint leginkább a fogás stílusától függ, hogy ki érintett az ügyben. A készülék egyébként gyárilag olyan beállítással rendelkezik, ami blokkolja a tenyerünket és a véletlenszerű műveleteket, érintéseket. 

Bizonyos fogásoknál azonban a jelek szerint nem tökéletes a rendszer - a Samsung ki is adott egy gyors 3 MB-os javítócsomagot, de még nem tudni, hogy ez megoldotta-e a problémát. Egyes felhasználók továbbra is furcsaságokról számolnak be, így még egy javításra szükség lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.