Hirdetés

Baj van az iPhone 7 hívásminőségével



|

Ezúttal a hívás közbeni hangminőségre panaszkodnak egyes készülékek tulajdonosai.

Hirdetés

Tagadhatatlan, hogy nagyszerű és egyben az egyik legjobb okostelefon az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus, azonban az új Apple készülékek hibalistája rohamtempóban bővül. Itt a következő probléma. 

Hirdetés

A sistergés, a repülős üzemmód és a fülhallgatós baki után ezúttal a hívás közbeni hangminőséggel akadtak gondok

Egyes felhasználók arra lettek figyelmesek, hogy a hívás közbeni hang minősége torz és távoli, mintha a készülék hátuljából jönne. Állítólag átmeneti megoldást hozhat a hangerő csökkentése. Az egyéb hangokkal úgy tudni, hogy nincs probléma. 

Azt nem tudni, hogy a hiba hardveres vagy szoftveres eredetű, de ha hardveres, akkor az érintett készülékek tulajdonosainak valószínűleg javíttatni vagy cseréltetni kell az eszközöket. Amennyiben szoftveresen orvosolható a jelenség, akkor az Apple elméletben gyorsan frissíti majd az iOS-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.