Hirdetés

Bajnokok Ligája a Vodafone live! oldalain



|

Hirdetés

A Vodafone a legnagyobb európai kupasorozat kiemelt támogatója, ennek megfelelően sok újdonsággal, exkluzív meglepetésekkel készül az új futball-idényre. Első lépésként a Vodafone live! oldalakon tűnnek fel egyedülálló szolgáltatások és tartalmak. Az eseményértesítő szolgáltatás segítségével senki nem marad le kedvenc csapata mérkőzéseinek legfontosabb pillanatairól. A díjmentes regisztráció során a felhasználók egy vagy akár több klubot is kiválaszthatnak, amely csapatok Bajnokok Ligája mérkőzéseinek legfontosabb eseményeiről SMS-ben vagy MMS-ben értesítést kapnak. Az egyes csapatokra regisztráltak azonnal üzenetet kapnak többek között a félidei eredményről, a gólokról, az esetleges kiállításokról illetve büntetőkről, és természetesen a végeredményről. A fogadott üzenetek ára 48 Ft / esemény, akár SMS-ben, akár MMS-ben érkezik az értesítés. A szolgáltatásra feliratkozni a 1744-re küldött az "UEFA BL SMS" vagy az "UEFA BL SMS" - díjmentes - üzenettel lehet, a válaszüzenetben megadott instrukcióknak megfelelően.

Tovább bővül az UEFA CL videószolgáltatása is: az elmúlt két szezonban már megszokott módon a szezon minden gólja letölthető videóképes telefonokra a live! UEFA CL rovatából 5 perccel a gólszerzés után - függetlenül attól, hogy a televíziók közvetítik-e az adott mérkőzést. A 3G felhasználók a gólokat természetesen jobb minőségben és nagyobb terjedelemben élvezhetik, valamint lehetőségük van bármely találkozóról kétperces összefoglalót megtekinteni a mérkőzés másnapján. A Vodafone live! hivatalos UEFA oldala emellett folyamatosan frissül hírekkel, eredményekkel. A játékosokról és a klubokról napra kész statisztikák állnak a rendelkezésre, aki pedig a múltban szeretne keresgélni, az is egy különleges adatbázishoz juthat, hiszen az 1992/93-as szezontól kezdve végigkövethető a Bajnokok Ligája története.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.