Hirdetés

Ballmer: a Microsoft talán elkésett a tabletpiacról



|

A haladással mindenesetre elégedett a redmondi cég első embere.

Hirdetés

Bellevue volt a helyszíne a Microsoft idei részvényeseinek helyet adó találkozónak, ahol Steve Ballmernek, a Microsoft ügyvezetőjének néhány érdekes kérdést tettek fel. Amikor arról faggatták, hogy a kaliforniai óriás Apple miért tudta őket megelőzni, Ballmer hajthatatlanul a cége jelenlegi stratégiáját dicsérte, amely csökkenti a lemaradást.

A 450 részvényes előtt a redmondiak vezére azt mondta, a hardver és a szoftver szegélyén újítanak, ezzel is utalva a Windows 8-as platform és a Surface nagyjából egyidejű startjára. Ennek ellenére az ügyvezető elismerte, hogy talán korábban kellett volna ezt megtenniük, illetve a tabletpiacra belépniük.

Ballmer ugyanakkor arról is beszélt, hogy a tabletpiaccal kapcsolatban elégedettek, hiszen olyan helyen taposnak új utat maguknak, ahol korábban nem voltak jelen. Az elért újításokkal a Microsoft első embere elégedett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.