Hirdetés

Bankok is használják majd a Galaxy Note 7 íriszszkennerét



|

A harmadik felek is hasznosíthatják a jövőben a Samsung-féle íriszszkenner tudását.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 7 egyik legfőbb újdonsága, hogy nem csak ujjlenyomat-olvasót, hanem íriszszkennert is kínál a legnagyobb biztonság és a gyorsabb feloldás érdekében. 

Hirdetés

Természetesen itt még nem áll meg az íriszszkenner tudása és hasznossága, a Galaxy Note 7 már gyárilag is több feladatra tudja használni a megoldást. Képes például elrejteni bizonyos appokat és tartalmakat, amelyeket csak a biometrikus leolvasás után lehet megtekinteni. 

A Samsung gyári megoldásainál is izgalmasabb talán, hogy a gyártó integrálja az íriszszkennert a Samsung Pass programba. 

Gyakorlatilag egy speciális API-ról van szó, ami lehetővé teszi a külsős fejlesztőknek, hogy felhasználják a hardveres biometrikus szenzorokat a tartalmak zárolására. 

A Samsung elsőként néhány bankkal dolgozik együtt, amelyek beépítik majd az íriszszkennelős biztonsági réteget az appjaikba. 

Értelemszerűen bármilyen app a hasznát veheti mindennek, például közösségi hálózatok vagy éppen jegyzetelők. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.