Hirdetés

Barátok közt a Pannon WAP-on



|

Hirdetés

A Pannon WAP oldalán négy héten keresztül hetente jelentkező új, kifejezetten mobiltelefonra forgatott, egyenként 4-5 perces részekben a jól ismert szereplőket ezúttal kicsit másképp láthatja az, aki igénybe veszi a különleges szolgáltatást. A néhány perces részeket kényelmesen végignézhetjük, ha az arra alkalmas mobilunkkal mobil szélessávú lefedett területen tartózkodunk. A Pannon jelenleg a legnagyobb mobilszélessáv-lefedettséget biztosítja hazánkban: a lakosok 85%-a férhet hozzá a gyorsabb adatátvitelt biztosító hálózathoz. Az epizód megtekintésének egyszeri díja 290 Ft, mely tartalmazza az adatforgalom díját is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.