Hirdetés

Bárhol bevethető üzleti PDA a Motorolától



|

GSM- és CDMA-hálózatokon egyaránt működik a Windows Mobile 6.5.3-mas készülék.

Hirdetés

Az amerikai gyártó egy újabb PDA-val rukkolt elő, amely a terepen dolgozó, és sokat utazó üzleti ügyfelek számára lehet hasznos. A ránézésre sem a tömegek számára készült Windows Mobile 6.5.3-mas MC65 a nemrég bemutatott Samsung Xcover 271-hez hasonlóan csepp-, por- és ütésálló.

 

Motorola MC65
Motorola MC65

 


További érdekessége, hogy GSM- és CDMA-hálózatokon egyaránt működik, így a világon szinte bárhol használható. Került még a telefonba A-GPS, HSDPA/HSUPA-modem, Bluetooth 2.1, és Wi-Fi 802.11n-vezérlő is.


A fizikai billentyűzet felett elhelyezkedő rezisztív érintőképernyő 3,5 colos, 640×480 pixel felbontású, míg az autofókuszos, és vakuval is kiegészített kamera legfeljebb 3,2 megapixeles fotók készítésére alkalmas. A mobilba 600 megahertzes Qualcomm processzor került, amely mellé 256 MB memóriát társítottak a mérnökök, az 1 GB szabadon felhasználható háttértár pedig akár 32 GB-os microSD-vel is bővíthető.


A Motorola MC65-be 3600 milliamperes akku került, így a 162,2 × 77 × 33,5 mm méretű eszköz 359 grammot nyom. Az árcéduláján 2295 dollár szerepel, amely átszámítva olyan 480 ezer forintot jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.