Hirdetés

Beépíthető autós PNA a Blaupunkttól



|

iGo Primo fut a DVD olvasóval is felszerelt navigációs eszközön.

Hirdetés

A Blaupunkt hivatalosan is bejelentette, hogy nemsokára hazánkban is megkezdődhet a New York 800 névre hallgató, 2DIN rekeszbe utólag is beépíthető navigációs eszközének hazai forgalmazása. Sajnos pontos dátumot, és várható árat még nem kaptunk, a készülék az Egyesült Királyságban 800 fontba (250 ezer forintba) kerül.

 

Blaupunkt New York 800
Blaupunkt New York 800

 


A New York 800 érdekessége, hogy nem csupán egy szimpla navigációs eszköz, hanem multimédiás központ is egyben. A beépített DVD-olvasónak köszönhetően „gyári" filmek lejátszására is alkalmas, emellett lehetőség nyílik pendrive-ok csatlakoztatására, és persze MMC/SD/SDHC memóriakártyákat is fogad az eszköz.

 

iGO Primo
iGO Primo

 


A távirányító segítségével a hátsó ülésről is kezelhető New York 800-ba 6,2 col átlójú, 800×480 pixel felbontású érintőkijelző került, Bluetooth-on keresztül pedig iPhone és iPod készülékek is vezérelhetőek vele. A hazánkba érkező modell 43 európai ország térképét tartalmazó iGo Primo navigációs szoftverrel lett ellátva, amelyhez a készülék aktiválása utáni 30 napban ingyenesek a térképfrissítések.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.