Hirdetés

Beférkőzött az Adobe az AppStore-ba



|

Figyelemreméltó eszközt ad az Adobe a magazinok kiadóinak kezébe.

Hirdetés

Újabb fejezet nyílt az Apple és az Adobe „háborújában": utóbbinak ugyan a Flash-es alkalmazásból natív iPhone-ost készítő szoftvere megbukott - az AppStore új fejlesztési feltételei miatt -, de a magazinok számára immár képesek publikációs platformot nyújtani.

 

 

A nemrégiben bejelentett InDesign CS5 bővítmény segítségével egy magazin elolvasása valódi interaktív élmény is lehet - érdemes mindenképp megtekinteni a videót. A bővítmény egyébként a Wired magazin közreműködésével öltött alakot, a júniusi lapszámuk pedig már elérhető az AppStore-ból.

 

Mint látható, a magazin oldalain vezérlők helyezhetőek el - például lehetőség nyílik videók, fotógalériák, és egyéb interaktív tartalmak beágyazására is. Ezek alkalmazásával egyrészt jóval tartalmasabb, és minőségibb lehet egy cikk, másrészt a hirdetők előtt is új távlatok nyílnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.