Hirdetés

Befutott a OnePlus 3 frissítése



|

A kijelző és a memóriakezelés is sokat fejlődött a beígért frissítésnek hála.

Hirdetés

Két éve alig ismerte valaki a OnePlus márkanevet, azonban mostanra elismerést szerzett magának a cég, amely nemrég dobta piacra az igazán figyelemreméltó és remekül sikerült OnePlus 3-at. 

Hirdetés

400 dollárért meglepően jó hardver jár, ráadásul meghívó nélkül. Sajnos hibák itt is akadnak: általában a kijelző erősen túlszaturált színeit és a 6 GB RAM ellenére a problémás memóriakezelést, valamint az átlagon aluli üzemidőt emlegetik. 

Most végre a tesztelők után a felhasználók is megkapják a beígért frissítést, amely ezeken igyekszik segíteni. 

A frissítés elérhetővé teszi az sRGB módot a kijelző állításához, fejleszti a RAM-kezelést és a GPS teljesítményét, valamint az audiolejátszás minőségét. A kamera minőségén is igyekeztek csiszolni, javítottak hibákat, illetve bekerültek a csomagba a Google legutóbbi biztonsági frissítései. 

Az AndroidWorld Italy szerint a csomag mérete 396 MB

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.