Hirdetés

Befutott az Android 7.0 bétája a Galaxy S7-re



|

Egyelőre négy országban érhető el a frissítés bétája a Samsung csúcskészülékekre.

Hirdetés

Dél-Koreában már tegnap elérhetővé vált az Android 7.0 bétája a Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge készülékeire, azonban a frissítés időközben teljesen hivatalossá is vált. 

Hirdetés

A Samsung a Galaxy Beta Program appon keresztül tette elérhetővé az új rendszer bétáját, amely a hazai felhasználói mellett immáron az amerikaiakat, a briteket és a kínaiakat is kiszolgálja. 

A bétát érkezési sorrendben teszi elérhetővé a Samsung, vagyis az tudja majd használni, aki az elsők között van. 

A frissítés iránt persze nagy az érdeklődés, mert bár a kiadás előtti verzió sok hibát tartalmaz és könnyen le is fagyhat, már a Samsung új kezelőfelületét biztosítja, amely a Galaxy Note 7-en is jelen volt. Emellett a mindig bekapcsolt kijelző funkciói is kibővültek. 

A Samsung rendszerfrissítése végleges formában leghamarabb december közepén érkezhet meg a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékekre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.