Hirdetés

Bekapcsolta moduláris telefonját a Google



|

Egyre nagyobb lépésekben haladunk a Project Ara premierje felé.

Hirdetés

Az I/O konferencia bemutatói során a Google moduláris mobilkészülékének prezentációjára is szakított időt, sőt a cserélhető elemekből összerakott okostelefont végre nagyközönség előtt is bekapcsolta.

Hirdetés

Sajnos a rajt nem volt éppenséggel zökkenőmentes, hisz a készülék hosszú percekig Android felirattal a kijelzőjén boot-olt, majd mikor végre sikeresen felállt volna a rendszer, a mobil elegánsan lefagyott. Az aprócska malőr ellenére óriási fejlődés látható az egy éve prezentált állapotokhoz képest, így nem kizárt, hogy a januárra tervezett premierdátumot tartani tudja majd a Google.

A Project Ara-hoz kapcsolódóan egy versenyre is felhívta a figyelmet a bemutatót tartó Paul Eremenko, melynek lényege, hogy ha valaki olyan modult épít a készülékhez, amely lehetővé tesz egy telefonok számára eddig nem elérhető tulajdonságot, nem csupán utat nyerhet a következő Ara fejlesztői konferenciára, hanem 100000 dollárt is zsebre vághat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.