Hirdetés

Bemutatkozott a GeForce GTX 680M



|

Az NVIDIA szerint az új GPU gyorsabb a Radeon HD 7970M-nél.

Hirdetés

Ugyan a Los Angelesben jelenleg is zajló E3 (Electronic Entertainment Expo) inkább játékokról, mintsem a hardverekről szól, ám az NVIDIA a Computex helyett mégis inkább itt mutatta be a gamer noteszgépekbe szánt legújabb grafikus lapkáját.


A GeForce GTX 680M típusjelzéséből sejthető módon a felső kategória jeles képviselője, a Santa Clara-i vállalat állítása szerint a teljesítménye meghaladja a rivális AMD Radeon HD 7970M-ét, méghozzá nagy átlagban olyan 15 százalékkal. Szerencsére a cég rendelkezésre bocsájtott néhány grafikont Kepler architektúrára épülő GPU teljesítményéről, az első ezen grafikus alrendszerrel szerelt noteszgépek az elkövetkező hetekben válnak majd elérhető.

(Nagyobb méret)


NVIDIA GeForce GTX 680M specifikációk:

- CUDA magok száma: 1344
- Órajel: 720 MHz
- Texture Fill Rate: 30,4 mrd/s
- Memória: max. 4 GB GDDR5, 256 bit, 3600 MHz (effektív)
- Gyártástechnológia: 28 nm
- OpenGL 4.1, DirectX 11, 3D Vision, PhysX, SLI Optimus, PhysX, CUDA

 

(Nagyobb méret)


(Nagyobb méret)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.