Hirdetés

Bemutatkozott a Nokia 216 alapmobil



|

Valószínűleg ez az utolsó Microsoft által készített Nokia.

Hirdetés

Mindenki nagy meglepetésére a Microsoft kedden egy újabb alapmobillal rukkolt elő. Az október során első körben Indiában elérhetővé váló Nokia 216 átszámítva olyan 10 ezer forintba kerül majd, természetesen kártyafüggetlenül. A készülék felbukkanása részben azért váratlan, mert a Microsoft még májusban bejelentette a Nokiától megvásárolt alapmobilos divíziójának értékesítését.


Hirdetés


A fenti árból sejthetően nem egy iPhone-gyilkosról van szó. A Series 30+ szoftverű telefonba 2,4 hüvelykes és 320×240 pixeles kijelző került, csak második generációs GSM/GPRS/EDGE hálózatokkal kompatibilis, adatmásolásra Bluetooth 3.0 és microUSB (1.1) kapcsolatok állnak rendelkezésre. A mobil elő- és hátlapi kamerái 0,3 megapixelesek, mindkettő fixfókuszos, vaku is található a szenzorok mellett.



A Nokia 216 maximum 32 GB-os microSD-vel bővíthető, az FM rádió hallgatása mellett MP3 dalok lejátszására is képes. Az akkuja 1020 milliamperes, a gyári adatok alapján 24 napos készenléti, 18 órás beszélgetési, továbbá 47 óra zenelejátszási időt tesz lehetővé. A készülék 118 × 50 × 13,5 mm méretű, a súlya pedig 61 gramm.


(Forrás: The Verge, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.