Hirdetés

Bemutatkozott az XPERIA Neo V



|

Ezen felül októberben egy fontos frissítés is érkezik majd a gyártó idei robotos mobiljaira.

Hirdetés

A Live With Walkman hétfői bejelentésével a Sony Ericsson nem lőtte el a heti puskapor-adagját, hiszen a vállalat tegnap délután leleplezte az XPERIA Neo V (jelen esetben a „V" római ötöst jelent) okostelefonját, továbbá demózta az idei XPERIA mobilokra októberben megjelenő szoftverfrissítést is.

 

Sony Ericsson XPERIA Neo V
Sony Ericsson XPERIA Neo V

 


Sajnos az új okostelefon nem nagy szenzáció, az általunk is tesztelt XPERIA Neótól csupán annyiban különbözik, hogy a hátlapi kamerája 8 helyett 5 megapixeles, továbbá a lentebb taglalt frissítéssel is ellátott operációs rendszerrel kerül majd piacra az utolsó negyedévben, a várható árát nem közölték a cég sajtósai. A szenzor lecserélésének oka valószínűleg a Japánban történt katasztrófa, a cég állítólag nem képes elégséges mennyiségű, kívánt felbontású képrögzítő egységet gyártani.

 

Sony Ericsson XPERIA Neo V
Sony Ericsson XPERIA Neo V

 


A fontosabb újdonság a lenti videón akció közben is megtekinthető szoftverfrissítés, amely keretében az idei XPERIA termékvonal megkapja az Android 2.3.4 operációs rendszert, továbbá számos egyedi funkcióval bővül majd a támogatott okostelefonok tudása.



Ezek közül kiemelendő az új fotónézegető alkalmazás, amely segítségével könnyedén megtekinthetőek lesznek a panorámaképek is, ezeket ráadásul szoftveresen 3D-be is képes konvertálni a program. Fontos, hogy készülékeket a Live Dock kiegészítőhöz kapcsolva elérhető lesz az USB On the Go funkció, így többek közt billentyűzetet, egeret, vagy éppen játékvezérlőket is lehet majd csatlakoztatni az XPERIA-khoz.


A kisebb újítások közt megtalálható még a Swipe szövegbevitel támogatása, bővül a közösségi funkciók száma, továbbá a képernyőképek készítése sem jelent majd problémát a frissítés telepítése után.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.