Hirdetés

Bemutatkoztak a Nokia L'Amour új modelljei



|

A L'Amour sorozat sikerére alapozva a Nokia három új mobiltelefont mutatott be.

Hirdetés

A Nokia első 3G divattelefonjától, az elegánsan emblematikus Nokia 7390-től kezdve az igazán vonzó Nokia 7373-on keresztül az időtlen Nokia 7360-ig a Nokia L'Amour sorozat minden egyes modellje a népművészetből és a népi díszítőelemekből táplálkozik. Az eredmény pedig három gyönyörűen megtervezett, okosan átgondolt, és kivételes gonddal kivitelezett mobiltelefon, amelyek színvilágai és anyagai minden vágyat kielégítenek. A századforduló építészetének megfakult fényűzéséből merítő L'Amour modellek egzotikus formatervezésük és lenyűgözően igényes funkciókészletük miatt egyaránt elismerésre tartanak számot. A formák modernek, lekerekítettek, és tiszták maradtak. Földszínekre alapozó színvilág és hagyományos anyagok egészítik ki a korábbi sorozat bohém jellegét. A tervezők a hímzéseket, a háromdimenziós berakásokat, a kerámiacsempék díszítését és más hagyományos díszítőelemeket újfajta kézművességgel finomították tovább és frissítették fel, amelynek eredményeként dombornyomott bőrfelületek, és finoman eklektikus grafikák születnek.
A L'Amour sorozat szépségét további váratlan kombinációk fokozzák, amelyhez a hagyományos kézművesség és a legújabb technológia ötvözete járul hozzá. A sorozat egy újfajta népi jelleget testesít meg, ahol a fakó tónusok és a tompa színek a dekorációt magába olvasztó divat új és kifinomult stílusát jelzik. Nokia 7390: profi elegancia modern jegyekkel A vékony és elegáns összecsukható telefon a precíziós technológia és az úttörő jellegű formatervezés tökéletes ötvözete . A Nokia első 3G divattelefonja, a Nokia 7390 különleges anyagokat és formai újdonságokat vonultat fel egy minden szolgáltatást tartalmazó készüléken belül. A három megapixeles kamera és a WCDMA nagy sebességű kapcsolat finoman megbújik a kerámiák ihlette borítás és a bőrbetétek között. A hét minden napján, reggeltől estig aktív életet élők számára ideális Nokia 7390 készülék két színben kapható: a férfias külsejű, bronzárnyalatú fekete változat a cigarettaszobák és tölgyfaborítású dolgozószobák letűnt korát idézi, míg a törtfehér és púderrózsaszín készülék napjaink divatbemutatóinak és bútorvásárainak színvilágára emlékeztet. A Nokia 7390 fogyasztói ára adók és kedvezmények nélkül várhatóan 450 euró körül mozog majd.
Nokia 7373: nagyvárosi stílus, lekerekített forma Népi díszítés és kompakt, elcsavarható forma kölcsönöz friss megjelenést és biztosít szilárd fogást a Nokia 7373 telefonnak. A kidolgozott népi motívumok napjaink formatervezésének sarkalatos pontját jelentik, ahol egybeolvad a forma és a dekoráció. Finoman megmunkált felületek, különleges részletek, dombornyomásos borítás született, a mobiltelefont kinyitva pedig további motívumok tűnnek elő. A Nokia 7373 a kulturális utalások igazi kincsestára. A Nokia 7373 bronzárnyalatú feketében, púderrózsaszínben, és krómozott feketében kapható, emellett grafikus témák egész sorával díszíthető. A Nokia 7373 fogyasztói ára adók és kedvezmények nélkül várhatóan 350 euró körül mozog majd.
Nokia 7360: Finoman megfogalmazott, elegánsan kompakt A Nokia 7360 elegáns és kicsi mobiltelefon, amelyet finoman megfogalmazott, fém-, bőr-, és áttetsző felületek által inspirált részletek gazdagítanak. Az anyagok innovatív felhasználása egyedi, a modern formatervezési klasszikusokra emlékeztető jelleget kölcsönöz a készüléknek. A finom tapintású bőr óvatosan öleli körbe a készüléket, összhangot teremtve a sima, kerámia-inspirálta felületek és a csillogó fémes részletek között. A Nokia 7360 két színváltozatban jelenik meg. A króm és fekete, eredeti változat megbízhatóságot, letisztultságot és erőt sugároz. A lányos és elbűvölő púderrózsaszín készülék pedig kétségtelenül az a telefon, amit Lewis Carroll Alice-e használt volna, ha Csodaországból telefonálnia kell. A Nokia 7360 fogyasztói ára adók és kedvezmények nélkül várhatóan 200 euró körül mozog majd.
A megújult L'Amour sorozat utazás a romantika világában, a hagyományos kézművesség és a technológia ötvözete, és a régi korok művészeteinek és a mai kommunikációnak a házassága. A L'Amour sorozat tagjai ősszel jelennek meg az üzletekben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.