Hirdetés

Bemutatkoztak az idei MacBook Airek



|

Intel Core i5-ös processzorokkal, és Thunderbolt porttal újított az Apple.

Hirdetés

A korábbi pletykáknak megfelelően az Apple tegnap délután minden különösebb felhajtás nélkül bemutatta a rendkívül vékony MacBook Air sorozatának idei tagjait. Nem meglepő módon a noteszgépek „meg lettek Sandy Bridge-elve", LED-es háttérvilágítású billentyűzetet kaptak, és persze Thunderbolt porttal is felvértezte őket a gyártó.

 

Apple MacBook Air (2011)
Apple MacBook Air (2011)

 


Megemlítendő még, hogy talán sokak bánatára az almások elkaszálták a MacBook sorozatot, vélhetően a korábbi vásárlók nagy része áttért róluk az Airre, így már nem volt túl sok értelme foglalkozni a korábbi olcsóbb szériával. A rendkívül vékony noteszgépek már a Mac OS 10.7-tel előtelepítve érkeznek, a korábbi vásárlók a Mac App Store-ból szerezhetik be a látványos funkciókkal bővült operációs rendszert.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.