Hirdetés

Bemutatta új hajtogatós mobilját a Xiaomi



|

A Mix Fold 2 azon az úton halad tovább, melyen az előd is elindult.

Hirdetés

Nem csak futurisztikus megjelenésű okosszemüveget villant a Xiaomi. Utódot kap az akár egymilliószor is összehajtható Xiaomi Mi Mix Fold, a kínai gyártó ugyanis nemrég leleplezte a következő készüléket, a Mix Fold 2-t. Nyilván nem véletlen most csütörtökre időzítették a leleplezést, hiszen a héten mutatkoztak be a Samsung legújabb hajtogatós mobiltelefonjai is.

Érdekes készülőkről lesz szó 11,2 milliméteres méretének köszönhetően ugyanis ez lesz a világ eddig legvékonyabb könyvszerűen kihajtható, kereskedelmi forgalomba került telefonja - nagyjából 4 milliméterrel lesz vékonyabb, mint például a Galaxy Z Fold 4.

Hirdetés

A Mix Fold 2 értelemszerűen két kijelzővel érkezik: kapni fog egy 6,56 hüvelykes előlapi panelt, és egy 8 hüvelykes széthajtható képernyőt. Előlapján egy 20 megapixeles található, a hátlapon pedig összesen három kamera, köztük egy telephoto lencse.

Belül a Qualcomm legújabb Snapdragon 8 Gen Plus 1 chipsetje lapul, illetve egy 4,500-mAh akkumulátor, ami 67W-os gyorstöltésre is képes.

A készülék alapkiadásának ára 8999 jüan, vagyis nagyjából 510 ezer forint lesz. Az értékesítés kizárólag Kínában indul el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.