Hirdetés

Bemutatták a Sony Xperia Z2-t



|

A japánok új csúcstelefonja gyorsabb processzort, nagyobb akkumulátort és elképesztően jó kijelzőt kapott.

Hirdetés

A Sony hétfőn, a barcelonai Mobile World Congressen (MWC) mutatta be legújabb flagship-telefonját. A Sony Xperia Z2 elődjénél nagyobb kijelzőt és akkumulátort, több RAM-ot, illetve 4K-videofelvételre is alkalmas kamerát kapott.

Az új készülék külsőre nagyon hasonlít a tavaly szeptemberben bemutatott Sony Xperia Z1-re, a cég a design felfrissítése helyett ezúttal inkább a hardver fejlesztésére fókuszált. A Z2 5,2 hüvelykes, 1920x1080 p felbontású IPS-kijelzője a most bemutatott Live Color LED-technológiára épül, amely a gyártó szerint a ma elérhető legnagyobb színválasztékot biztosítja az okostelefonok között – még az Apple iPhone-jának és iPadjének paneljeinél is jobb minőséget szavatol.

Hirdetés

A Sony Xperia Z2-be 3200 mAh-os akkumulátor, 3GB memória, négymagos, 2,3GHz-es Snapdragon 801-es processzor és új sztereó hangszórók kerültek. Az IP58 minősítésű, por- és vízálló okostelefon a Z1-hez hasonlóan üveg elő- és hátlapot, valamint egy dedikált kameragombot is kapott. A gyártó handycamjeiből ismert SteadyShot-funkciónak köszönhetően a telefon 4K-anyagok felvételére is alkalmas kamerája fejlett képstabilizációs rendszerrel is rendelkezik. Szintén újdonságnak számít a Timeshift funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 120 fps sebességű, 720 p felbontású videókat rögzítsenek, amelyeket aztán lassított felvételként is visszajátszhatnak.

Az Android 4.4-et futtató Sony Xperia Z2-t márciusban dobják piacra az ismerős fekete, fehér és lila színekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.