Hirdetés

BenQ-Siemens A38 és A58: szép és megbízható mobiltelefonok



|

Hirdetés

BenQ-Siemens A38 A BenQ-Siemens A38-at azoknak találták ki, akik elsősorban hívásfogadásra és -kezdeményezésre szeretnék használni mobiltelefonjaikat, de nem akarnak lemondani a megbízhatóságról és a modern formatervezésről. A klasszikus kialakítású, keskeny készülék kényelmesen illeszkedik kezünkbe. A billentyűzet többi részétől szerkezetileg jól elkülönülő funkcióbillentyűk egyből megragadják a figyelmet, míg a passzív mátrixos (CSTN) LCD-kijelző 65 ezer szín megjelenítésére képes. Az A38 300 bejegyzés tárolására képes telefonkönyvének köszönhetően egyetlen telefonszámot sem kell megtanulnunk. A készülék ezenkívül 300 szöveges üzenetet tud tárolni, és külön funkció gondoskodik a nem kívánt hívások elutasításáról, csak ki kell választanunk a telefonkönyvből azokat a számokat, amelyekről nem szeretnénk hívást fogadni. A 32 szólamú csengőhangokon kívül ébresztőóra, világóra, naptár, számológép és játékok is találhatók a mobiltelefonban. A BenQ-Siemens A38 286 óra készenléti és 248 perc beszélgetési időt biztosít, így megbízható társunk lehet a mindennapok során. A készülék várhatóan augusztustól lesz kapható a magyarországi üzletekben.
BenQ-Siemens A58 Az elegáns, alapvető üzleti funkciókkal rendelkező BenQ-Siemens A58 mobiltelefon a bizonyíték arra, hogy az alsókategóriás készülékek esetében sem kell lemondanunk a széleskörű szolgáltatásokról. A telefont a beépített Bluetooth-on keresztül, kábelek vagy egyéb eszközök nélkül csatlakoztathatjuk más Bluetooth-képes eszközhöz. A letöltött adatokat a telefonon tárolhatjuk, a beállításokat pedig gyorsan és egyszerűen összehangolhatjuk személyi számítógépünkkel. Ezenkívül a készülékhez külső antenna is rögzíthető, hogy az autóban is tökéletes legyen a vétel. A telefon szervezője és akár 500 bejegyzés tárolására képes memóriája segítségével könnyedén összehangolhatjuk a magán- és üzleti találkozókat. A diktafonként is használható BenQ-Siemens A58-assal 60 percnyi felvételt is készíthetünk Megbeszélések alatt a rezgő hívásjelző értesít minket a bejövő hívásokról, míg jegyzetelés vagy kávékészítés alatt kihangosítva is használhatjuk a telefont. A letisztult megjelenésű, keskeny mobiltelefont ergonomikus kialakítás és egyszerű kezelés jellemzi. A készülékház oldalait díszítő króm betétek egyedi megjelenést adnak a telefonnak. A jól átlátható billentyűzet és a nagyméretű, 65 ezer színű, passzív mátrixos (CSTN) LCD-kijelzőn megjelenő grafikus menü segítségével az A58 kezelése rendkívül gyorsan megtanulható. A mobiltelefont MP3-csengőhangokkal tehetjük egyedivé. A BenQ-Siemens A58 várhatóan októbertől lesz megvásárolható a hazai üzletekben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.