Hirdetés

BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty



|

Hirdetés

A rendkívül bájos Hello Kitty kabala (amely a gyári csomag része) a mobilt ellenállhatatlan divat-kiegészítővé varázsolja. A kiváló minőségű - csillogó metál pink színű - előlapot a világhírű cica képmása díszíti. A hátlap a kontraszt fokozása érdekében fehér, rajta a kézzel írt Hello Kitty logó pedig rendkívül kedves, játékos megjelenést nyújt a készüléknek. A BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty könnyen kezelhető, a legapróbb részletekig a fiatal, divatra fogékony nők igényeire szabták, mind optikai, mind pedig funkcionális szempontból. A négy irányba mozgatható navigációs gomb gyorsan és kényelmesen irányít a világosan strukturált menüpontok között. A nagyméretű, 130 x 130 pixeles, 65.536 színű TFT-kijelző optimális képminőséget biztosít, míg a 32 szólamú csengőhangok tökéletes zenei élményt nyújtanak. Nemcsak a BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty design-ja van teljesen a bűbájos cicára hangolva - Kitty a főszereplője az előre telepített játékoknak, háttérképeknek és csengőhangoknak, biztosítva ezzel a mobil szórakozás széles választékát.
A Hello Kitty 1974-ben Japánban született, és napjainkra világszerte az egyik legismertebb lifestyle márkává nőtte ki magát. A pink masnis, talpraesett cica a barátság és a boldogság jelképe. Hosszú utat tett meg, mire nemzetközi divatmagazinok címlapjára, ünnepelt divattervezők kifutóira került. A földkerekség minden pontján nők és lányok őrülnek meg Hello Kitty-ért, köztük számos híresség. Az új BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty-vel a divatra fogékony nők és lányok nemcsak a legújabb trendek előtt járnak egy lépéssel, hanem egy olyan mobiltelefon tulajdonosai is lesznek, amely egyben megbízható társ, felhasználóbarát konfigurációjának és könnyű kezelhetőségének köszönhetően pedig rendkívül örömteli a használata. A BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty várhatóan 2006 októberében kerül a hazai üzletekbe.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.