Hirdetés

BenQ-Siemens E71



|

Hirdetés

Az innovatív "Dark Silver" színárnyalatú, tapadásmentes bevonatnak köszönhetően az ujjlenyomatok nem látszanak a magas fényű fémes felületen. A beépített MP3 lejátszó és FM sztereó rádió kiváló hangminőséget és -élményt, a cserélhető Micro-SD kártyanyílás pedig bőséges tárolóhelyet biztosít több órányi zene és számos kiváló minőségű felvétel számára. Az EDGE-nek köszönhetően (szolgáltatótól függően) pillanatok alatt letölthető bármilyen adat. A beépített 1,3 megapixeles, 5x zoommal rendelkező kamerával készített fotókat tökéletes minőségben jeleníti meg a nagyméretű QVGA, több mint 260.000 színű kijelző. A BenQ-Siemens E71 várhatóan 2006 szeptemberétől lesz kapható Európában és Latin-Amerikában, 2006 novemberétől pedig Ázsiában "Dark Silver" és "Onyx Black" színekben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.