Hirdetés

BenQ-Siemens E81



|

Hirdetés

Kiváló minőségű, fényes felületével a BenQ-Siemens E81 rendkívül tetszetős, lekerekített formájának köszönhetően pedig fogása is nagyon kellemes. Egy gyors UMTS linken keresztül a fotók és a zene pillanatok alatt letölthetők a telefonra. Videotelefonálás alatt a beszélő mindazt meg tudja mutatni a hívó félnek, amit az adott pillanatban ő maga is lát.
A fontos megbeszélésekre egy beépített szervező emlékeztet. A telefont USB kábellel, Bluetooth-szal vagy a SyncStation-nel a számítógéphez csatlakoztatva minden típusú adat azonnali cseréjére lehetőség nyílik. A telefonba helyezhető cserélhető Micro-SD kártyák akár 1 Gb tárolóhelyet biztosítanak. A BenQ-Siemens E81 várhatóan 2006 szeptemberétől lesz kapható Európában és 2006 októberétől Ázsiában, “Lucent Black" színben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.