Hirdetés

BenQ-Siemens EF81 - pengevékony 3G telefon



|

A rendkívül vékony EF81 telefon az új BenQ-Siemens márka zászlóshajója.

Hirdetés

Az ultravékony forma mellett a minőségi anyagok használata és a letisztult vonalvezetés egyaránt rabul ejti a tekintetet. A készülékház magnéziumból készült, a billentyűzethez csiszolt, rozsdamentes acélt, a hátlaphoz pedig fekete eloxált alumíniumot használtak. Mindemellett különlegesen kemény zafírüveg védi a külső kijelzőt a karcolásoktól, így a masszív mobiltelefon jól tűri a mindennapi megpróbáltatásokat.
Az EF81-et gyerekjáték kezelni. A legfontosabb alkalmazásokat és funkciókat az 1,3"-es, QVGA minőségű, 120 x 160 pixeles külső kijelző alatt található négy gombbal érhetjük el. Ha kinyitjuk a készüléket, előtűnik a rozsdamentes acélból készült, különlegesen lapos billentyűzet, és a nagyméretű, 2,2"-es, 240 x 320 pixeles, 262 ezer színű kijelző. A kiváló minőségű kijelző élethűen jeleníti meg a felvételeket.
A fényképek és videók készítését 2 megapixeles, 5-szörös digitális zoom-mal rendelkező kamera teszi élvezetessé. Nyitott állapotban a készülék kijelzőjén váltható a kamera és a bejövő kép, így a UMTS-en keresztül intézett videohívások tökéletes képminőséggel bonyolíthatók le. A gyors UMTS-kapcsolaton keresztül zenei felvételek és mozgóképek is letölthetők vagy lejátszhatók. A beépített médialejátszó az összes népszerű fájlformátumot támogatja (MP3, ACC++, MPEG4, RealVideo 8/9, h.263 és 3GPP). Mindezeken felül 64 MB belső memória és a tárhelyet akár 1 GB-nyira növelő Mikro SD kártya gondoskodik arról, hogy megfelelő mennyiségű memória álljon rendelkezésre a fotók és videók elmentésére.
Az átfogó üzleti alkalmazások, mint az elektronikus könyvek olvasását támogató Mobilpocket, a Power Point prezentációk szerkesztését lehetővé tévő Microsoft Bluetooth Remote Control vagy a News2Mobile tökéletesen segítik a felhasználókat mindennapi munkájukban. Számtalan mobil játék és egy Csillagok háborúja csomag (játék, videó, zene, háttérkép stb.) gondoskodik arról, hogy útközben se unatkozzunk. A "titánium ezüst" fantázianévre keresztelt BenQ-Siemens EF81 várhatóan 2006 első felében kerül a magyarországi üzletekbe.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.