Hirdetés

BenQ-Siemens M81 - sportos



|

Hirdetés

Kiváló műanyag és gumi borításának köszönhetően nemcsak külsőre tetszetős, hanem megbízható, stabil fogást is biztosít, és védi a telefont az ütésektől is. Az 1.3 megapixeles beépített kamera lencséit egy elforgatható fedő védi a portól és a vízcseppektől. Aktív életmódodból adódóan bármilyen kihívással is kerülsz szembe, az M81 megbízható társad lesz! Az ütésálló TFT-kijelző (262.144 szín, 132x176 pixel) még erős fényviszonyok mellett is lehetővé teszi a képernyő leolvasását. A videofunkcióval ellátott 1.3 megapixeles kamera számos multimédiás funkciót kínál, a beépített LED-vaku segítségével kiváló minőségű kül- és beltéri fotók készíthetőek. Az M81-gyel bárki egyszerűen létrehozhat videó csengőhangokat, az adatok pedig az EDGE-nek köszönhetően azonnal letölthetőek (szolgáltatótól függően).
Streetball, görkorcsolya, snowboard - a zene mozgásban tart. Az M81 beépített zenelejátszóval és sztereó fülhallgatóval (a gyári csomag része) rendelkezik, melyek lehetővé teszik, hogy bárhol hallgathasd kedvenc zenédet; a cserélhető Micro-SD kártyák pedig további lehetőséget biztosítanak a zenehallgatáshoz. A Jentro által előtelepített offboard navigáció segít a tájékozódásban; a GPS-vevővel együtt (nem a gyári csomag része) pedig az M81 egy tökéletesen felszerelt navigációs rendszernek felel meg. Ugyancsak plusz szolgáltatás az időjárás-előrejelző alkalmazás is. A zseblámpaként is használható beépített vaku pedig a sötétben való eligazodást segíti.
De ez még nem minden! Az M81 olyan izgalmas játékprogramokat tartalmaz, mint a "Streetball" vagy a "Stack Attack Advanced". A számítógéppel szinkronizálható beépített szervező segít nyomon követni a napi feladatokat és megbeszéléseket. Az eredeti tartozékként kapható BluetoothŽ sztereó fülhallgató segítségével távirányítással működtethető az összes zenei funkció, a fülhallgatón keresztül például megállítható a zene, ha éppen egy bejövő hívás érkezik. A BenQ-Siemens M81 a BluetoothŽ autós kihangosítók széles körét támogatja, melyek eredeti tartozékként kaphatók. A sokoldalú HKW-100 BluetoothŽ egyszerű autóskészlet könnyedén rácsatlakoztatható az autó szivargyújtójára, és külső mikrofonjával kiváló hangminőséget biztosít. A BenQ-Siemens M81 várhatóan 2006. októbertől lesz kapható a hazai üzletekben, grafitszürke és/vagy acélkék színekben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.