Hirdetés

BenQ-Siemens SL80 - nőies luxus



|

Hirdetés

Az igen tetszetős, élénk mályva színben pompázó szétcsúsztatható telefonnal garantáltan senki nem maradhat észrevétlen. Ergonomikus, harmonikus formája víz csiszolta kavicsra emlékeztet. Nem csupán csillámló, fémes borítása ragyog finom mályva árnyalatban, hanem kijelzője is világos mályva háttérben pompázik, amely által a prémium kategóriás telefon a divatot kedvelő hölgyek számára a fényűző stílus megtestesítőjévé válik. A finom, elegáns krómdíszítések kiemelik a telefon formáját és vonalát. A BenQ-Siemens SL80-hoz tartozó kiegészítőket is a nőies elegancia jellemzi. A mobiltelefont figyelemfelkeltő, csillogó gyöngysor díszíti, amelyet garantáltan elismerő pillantások öveznek. A BenQ-Siemens SL80 a 2006-os iF formatervezési díj-nyertes SL75 utódja, amely tökéletesen megfelel a korszerű technológiai igényeknek. A különösen finom működésű fél-automata csúsztatható mechanizmusnak (ProSlide) köszönhetően a mobiltelefon minden szituációban nagyon könnyen kezelhető. A mályva színhatást a nagyfelbontású kijelzőn megjelenített exkluzív “Egzotikus Virágok" téma teszi teljessé.
A beépített, vakuval és digitális zoommal ellátott kamerának köszönhetően a BenQ-Siemens SL80 nagy teljesítményű fényképezőgépként is használható, de ugyanilyen egyszerűen rövid mozgófilmet is készíthetünk a telefonnal. A beépített médialejátszó minden népszerű hangformátumot támogat. Találkozóinkat, feladatainkat és feljegyzéseinket a beépített szervező segítségével rendszerezhetjük. A jól áttekinthető telefonkönyv pedig az összes telefonszámot egy szempillantás alatt megjeleníti. A PictBridge funkciónak köszönhetően a fényképek a telefonról vezeték nélkül, közvetlenül Bluetooth-képes nyomtatóra továbbíthatók. Ezen kívül a vékony, háromsávos mobil Bluetooth-on keresztül mindenféle praktikus tartozékra vezeték nélkül rácsatlakoztatható. A BenQ-Siemens SL80 várhatóan novembertől lesz kapható az üzletekben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.