Hirdetés

BenQ-Siemens SL91



|

Hirdetés

A szétcsúsztatható mobil innovatív érzékelőinek köszönhetően már egészen enyhe nyomásra is reagál. A készülékhez tartozó, kagylóformájú tartóba simuló BenQ-Siemens SL91 nemcsak otthon, hanem az irodában is figyelemfelkeltő. A nem fogadott hívásokat és az SMS-eket futurisztikus fényhatások jelzik, így aligha maradhatnak észrevétlenül. "Ha mindössze egy telefonom lehetne egész életemben, biztos, hogy a BenQ-Siemens SL91-esre voksolnék. Az SL91 a legkorszerűbb technológiai fejlesztések eredménye, ugyanakkor barátságos, kellemes, megnyerő" - mondta Karim Rashid, a nemzetközileg elismert tervező, aki még a tesztelés során kipróbálhatta a készüléket.
A kivételes design mellett a BenQ-Siemens SL91 multimédiás funkciói is figyelemreméltóak. Beépített 3,2 megapixeles, autofókuszos kamerájával a nap bármely szakában könnyedén készíthetünk videofelvételeket vagy fotókat. A készülékben egy másik, videotelefonálás közben a felhasználóra irányítható VGA-kamera is található, ami a készülék szétcsúsztatása után tárul elénk. Videotelefonálás során a 2 inches QVGA kijelzőn 16,7 millió színben láthatjuk partnerünket, majdnem olyan minőségben, mintha szemtől szemben állna velünk. A beépített MP3-lejátszó és a sztereó RDS FM rádió a mellékelt headsetnek köszönhetően minőségi hangélményekkel növeli a mobil luxusérzetet. Bluetooth-on, UMTS-en keresztül vagy streaming letöltéssel pillanatok alatt meghallgathatjuk a kedvenc zeneszámainkat. A BenQ-Siemens SL91 belső tároló kapacitása a Micro-SD memóriakártyának köszönhetően igény szerint bővíthető. A BenQ-Siemens SL91 várhatóan 2006. negyedik negyedévétől kapható Európában.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.