Hirdetés

BerryReader: remek RSS-olvasó Blackberry-kre



|

A Google Readerrel is szinkronizálható a kliens.

Hirdetés

Érdekes, hogy a főként üzletemberek által használt Blackberry-kre eddig nem volt egyetlen, igazán jó hírforrás-olvasó sem: a széles körben használt Viigo ugyan ingyenes, de túlságosan is egyszerű. Tegnap azonban elérhetővé vált a BerryReader nevű szoftver, amely 10 dollárba kerül, ám fizetős alkalmazás lévén sokkal univerzálisabb is.

 

BerryReader
BerryReader

 


A program talán legfontosabb funkciója, hogy képes kétirányú szinkronizációt megvalósítani a Google Readerrel, méghozzá minden téren. A frissítéskor letöltődik az összes olvasatlan elem, majd a program bezárásakor szerveroldalon is meg lesznek jelölve az elolvasottak. Ezek mellett nyilván lehetőség van kezelni a feliratkozásokat, híreket csillagozni, váltogatni a különféle nézetek közt, és keresni.


Jó hír, hogy a BerryReader készítői kiemelt figyelmet fordítottak a különféle optimalizációkra: egyrészt megpróbálták minimumra szorítani a memóriahasználatot, másrészt a szinkronizáció során az adatfolyam tömörítve utazik a telefon, és a kiszolgáló közt - ezzel időt és pénzt takarítva meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.