Hirdetés

Bétázik az androidos CCleaner



|

A Windowsos verzióhoz hasonlóan svájci bicskának ígérkezik a szoftver.

Hirdetés

A teleszemetelt Windowsos számítógépek talán legszélesebb körben használt általános takarítóprogramja mobilon is megpróbálja megvetni a lábát, a fejlesztő Piriform tegnap elérhetővé tette a CCleaner androidos verziójának béta változatát.
 

Hirdetés


Sejthetően a szoftver ingyenes, azonban egyelőre csak saját felelősségre lehet kipróbálni: a letöltéséhez először csatlakozni kell a CCleaner for Android közösséghez, majd az ott megadott linken lehet kérvényezni kell a tesztelők táborába való (automatikus) bekerülést. Hírünk írásakor a hivatkozás nem működött, ám ezt vélhetően gyorsan orvosolni fogják az illetékesek.


A CCleaner jelenleg elérhető bétájának funkcionalitásai: többek közt a gyorsítótár, böngészési előzmények és vágólap optimalizálása, a hívási napló és SMS-ek egyéni vagy csoportos törlése, alkalmazások eltávolítása, a rendszer fő erőforrásainak (CPU, RAM, tárhely, akkutöltöttség) monitorozása. A közeljövőben tervezett újítások közt megtalálható a mappák egyéni tisztítása, a memóriafelszabadítás és folyamatok menedzselése, de csak rootolt eszközökön működő – nem részletezett – opciók is fejlesztés alatt állnak.


(Forrás: The Droid Guy, Piriform)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.