Hirdetés

Betörhet a nemzetközi piacra a MediaTek



|

A HTC terveiben is szerepelhet a gyártóval való együttműködés.

Hirdetés

Fennállásának első veszteséges negyedéve után komoly mozgolódás figyelhető meg a HTC háza táján, hiszen a vezetése elhivatottnak tűnik a gyártó megmentése ügyében. A vezérigazgató és elnök asszony nemrégiben újradefiniálták a prioritásaikat, plusz pletykák szerint az Amazonnal is sikerült megállapodást kötni néhány telefon elkészítéséről.

Hirdetés


A The China Post beszámolója alapján a Nomura befektetői társaság nemrég pozitívan értékelte a vállalat jövőre vonatkozó terveit, állításuk szerint négy alappillére van a gyártó megújulásának. Az első a fentebb is említett változtatások a vezetésben, a második a termelés egy részének a Foxconn és Winstron bérgyártókhoz való kivitele, a harmadik új stratégia partnerségek kötése a mobilszolgáltatókkal.


A végfelhasználók számára legnyilvánvalóbb negyedik újdonságot a MediaTek lapkakészleteinek használata jelentheti, a HTC állítólag az alsó- és középkategórás telefonjaiban kívánja majd bevetni a Qualcomm ajánlataihoz képest rendkívül olcsó egységeket. A komolyabb androidos gyártók közül a Sony már használt a kínai cégtől származó SoC-ket, ráadásul a híresztelések alapján jövőre a Samsung is be kívánja vetni azokat; úgy tűnik különösen jövedelmező idők elé néz a MediaTek.


(Forrás: The China Post, PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.