Hirdetés

Betört a Google Play Store-ba a PayPal



|

Első körben 12 országban indult el az újabb fizetési lehetőség.

Hirdetés

Fejlesztők és fogyasztók számára egyaránt pozitív bejelentést tett csütörtök este a Google, miszerint összesen 12 országban immáron a PayPal segítségével is lehet fizetni a Play Store piactéren. Az Android programboltjában eddig csak bankkártyával, Wallet egyenleggel vagy szolgáltatói számlázással lehetett vásárolni, ezek elérhetősége továbbra is országonként változó.
 

Hirdetés


A bejelentés alapján első körben PayPalen keresztül az Amerikai Egyesült Államok, Ausztria, Belgium, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Kanada, Németország, Olaszország és Spanyolország lakói fizethetnek, a lehetőség hazai bevezetésének időpontja még nem tisztázott.


Ezzel párhuzamosan a keresőcég szerint a Play Store ajándékutalványok immáron 13 országban érhetőek el – például Németország és Japán került fel a listára – , fizetős programokat szintén 13 újabb ország fejlesztői tehetnek közzé (többek közt Törökország, Malajzia), továbbá 28-ra emelkedett a bolt által támogatott helyi pénznemek mennyisége. A Play Store jelenleg 60 országban érhető el, az eladásai az utóbbi egy évben 300 százalékkal nőttek.


(Forrás: Google, PhoneArena | Fotó: trophygeek)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.