Hirdetés

Betört az AppStore-ba a magyar turizmus



|

A Hungary Tourism ingyenesen letölthető az Apple kütyüire.

Hirdetés

Sajnos hazánkban az állami szervek vezetői közül csak nagyon kevesen jöttek még rá, hogy a mobilos alkalmazások fejlesztése nem divat, hanem egy remek eszköz a tömegek megszólítására. Így követendő példaként említenénk a Magyar Turizmus Zrt. által készíttetett Hungary Tourism nevű szoftvert, amely ingyenesen letölthető az Apple összes iOS 3/4-et futtató érintős készülékére.

 

 


Az angolul és magyarul egyaránt elérhető program használatával bárki böngészhet a szálláshelyek, éttermek, különféle látnivalók, a Tourinform irodák, rendezvények, strandok, gyógyfürdők, illetve szabadidős kikapcsolódást nyújtó lehetőségek között.

 

 


A „közel hozzám" szolgáltatás segítségével helyfüggő ajánlatokhoz juthatnak az érdeklődők, ezen felül tájékozódhatnak a várható időjárásról, elérhetik a legfrissebb híreket, és lehetőségük nyílik a különféle információk közösségi oldalakon való közvetlen megosztására is. A külföldi felhasználók számára az angol verzióban olyan nélkülözhetetlen funkciók is elérhetők, mint a hangos szótár, vagy a valutaváltó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.