Hirdetés

Bírja a strapát a Nokia 6



|

JerryRigEverything tesztjén is egész jól teljesített a Nokia androidos készüléke.

Hirdetés

A Nokia 6 ugyan nem lesz a legmenőbb és a legjobb okostelefon, azonban érdekesnek ígérkezik, Európában pedig egész sikeres lehet, pusztán a neve miatt. Már csak az a kérdés, hogy mennyire jól rakták össze. 

Hirdetés

Erre kereste a választ a JerryRigEverything néven működő YouTuber. A stresszteszteken a Nokia 6 kijelzője nem karcolódott könnyen, erről a Gorilla Glass 3 borítás gondoskodott. A hátlapi kamerát védő üveg is bírta a kínzást, továbbá az előlapi ujjlenyomat-olvasónak sem lett baja. 

Mivel a Nokia 6 hátulja és oldalai alumíniumból vannak, ezért könnyen karcolódnak - de ez megszokott. Meghajlítani viszont nagyon nehéz a Nokia 6-ot, a tesztek szerint az egyik legjobban összerakott eszközről van szó. 

Egy nagyjából 250 dollárba kerülő okostelefontól ez meglehetősen jó eredmény. A HMD Global alapos teszteknek veti alá az alumíniumblokkokból kivágott eszközöket, 600 különböző vizsgán kell átmenjenek, mielőtt leszállítják azokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.