Hirdetés

Bivalyerős lehet a HTC Pyramid



|

1,2 gigahertzes processzorral érkezhet az androidos okostelefon.

Hirdetés

Az xda.cn weboldalnak köszönhetően kaptunk két rendert, és némi specifikációt a HTC állítólag Pyramid névre hallgató okostelefonjáról. A körülményekre való tekintettel természetesen ezen információkat még nem érdemes tényként kezelni, bár ezúttal semmi hajmeresztő állítással sem rukkoltak elő a kínai informátorok.

 

HTC Pyramid
HTC Pyramid

 


Az egyetlen igazán kérdéses pont az operációs rendszer, hiszen a forrás szerint Android 3.0 fut a készüléken, amely kissé valószínűtlenül hangzik, mert a Honeycombot kifejezetten táblagépekre optimalizálták. A telefon érintőkijelzője elvileg 4,3 colos, az S-LCD panel 540×960 pixel felbontású.


Egyéb specifikációk: 1,3 megapixeles előlapi kamera, 8 megapixeles hátlapi szenzor, 1,2 GHz-es processzor, 768 MB RAM. Egyelőre nem tudni, hogy a HTC Pyramidról mikor hullhat le hivatalosan a lepel, egyesek szerint az Orlandóban jövő héten megrendezésre kerülő CTIA-kiállítás remek alkalom lenne a bejelentésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.