Hirdetés

Bixby a Galaxy S8 kameráját használja



|

Vizuális keresésekre és szövegfelismerésre is képes lesz a Samsung AI-asszisztense.

Hirdetés

Közeledik a Samsung Galaxy S8, minden napra jut egy vagy több érdekes pletyka a készülékről. A SamMobile most a Bixby nevű, mesterséges intelligencia-alapú asszisztensről tudott meg valamit. 

Hirdetés

A jelentés szerint a Galaxy S8 asszisztense képes lesz vizuális keresést végezni és karakterfelismeréssel is feldobja a képességeinek a listáját. Mindkét mutatványhoz a Galaxy S8 kameráját használja. 

A beépített kameraalkalmazás ezért egy saját Bixby gombot kap, ami az aktiválás után vizuális keresővé válik: bármit tud elemezni, amire a kamera mutat. A kép feldolgozása után beazonosítja az objektumot vagy szöveget, majd megtalálja a weben vagy lefordítja azt. 

A Bixby hasonlít a Google Goggles és a Blippar megoldásokra, azonban a mély integráció (és a Galaxy S8-as, valamint samsungos appok, szolgáltatások) nagyobb hatékonyságot jelent majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.