Hirdetés

Biztonság: Conceptronic USB SIM-kártya olvasó



|

SIM-kártyán sokszor fontosabb adatokat tárolunk: ezeket sem árt rendszeresen archiválnunk.

Hirdetés

Olcsóbb mobiltelefonok sajnálatos jellemzője, hogy sem adatkábelt nem kapunk hozzájuk, sem Bluetooth csatolóval nem látták el őket, ezért a SIM-kártyán tárolt adatok archiválása meglehetősen nehézkes és sok időt igénylő feladat. A telefonok ezen hiányosságát hivatott kiküszöbölni a Conceptronic USB-s SIM-kártya-olvasója.

 

conci.jpg

 

A SIM-kártyán tárolt adatok értelmezéséhez szükség van az olvasóhoz mellékelt szoftverre - ez meglehetősen puritán kialakítású, ám a célnak tökéletesen megfelel. Segítségével és a PIN-kód ismeretében az összes, a kártyán tárolt adathoz hozzáférhetünk. Az adatokat igény szerint dvn vagy txt formátumban archiválhatjuk, esetleg szükség esetén szerkeszthetjük is őket.

 

simeditor.jpg

 

Az olvasóhoz tartozó program lehetőséget kínál a kártya biztonsági paramétereinek, akár a PIN-kód megváltoztatására is. Bár sok adat esetén kicsit lassan olvassa be a kártya tartalmát, összességében elégedettek voltunk a működésével, baráti ára okán is mindenkinek bátran ajánljuk.

 

Conceptronic USB SIM Card Reader

  • USB-csatlakozás
  • Segítségével a SIM-kártya adatai archiválhatók és szerkeszthetők
  • Lehetőséget nyújt a kártya biztonsági paramétereinek megváltoztatására
  • USB-hosszabbító kábel mellékelve

 

Előny: egyszerű használat

Hátrány: kicsit lassan olvassa be a kártyán levő adatokat

Teljesítmény: 90 %

Szolgáltatás: 96%

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.