Hirdetés

Biztos, hogy cukorkaként veszik az új iPhone-t



|

A Foursquare 13-15 milliós eladást jósol az első hétvégére.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy nem kell az Apple sikerei miatt aggódni, és kicsit sem voltak túlzóak azok a beszámolók, amelyek szerint az emberek megint megőrültek az idei modellekért - még jobban, mint tavaly. 

Hirdetés

A Foursquare jóslata szerint az első hétvégén 13-15 millió modellt ad majd el a cupertinói cég. 

A helyalapon működő szolgáltatás olyan gyalogosforgalmi adatokat elemzett, amelyek az elmúlt 3 év iPhone-jaival voltak kapcsolatosak, majd ezeket összevetette az Apple eladási adataival. 

Ezek alapján mondják azt, hogy valahol 13 és 15 millió darab között veszünk az új iPhone-okból a hétvégén. 

Mindez passzol az Apple kijelentéséhez. Az almás cég az előrendelési adatok alapján azt állította, könnyen túlszárnyalják majd a tavalyi 10 milliós számot, ami persze akkor is abszolút rekord volt. 

A Foursquare az elmúlt 6 évben több mint 7 milliárd check-int regisztrált, több mint 65 millió helyről. Ez volt az első eset, hogy eladásokat jósoltak meg. Persze mindehhez hozzájönnek majd a netes és szolgáltatós rendelések is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.