Hirdetés

Blackberry Bolddal erősít a T-Mobile



|

A szolgáltatótól akár nulla forintért is elvihető lesz a 9780 típusjelzésű modell.

Hirdetés

Hazánk több szempontból is első számúnak titulálható telekommunikációs vállalata nemrég bejelentette, hogy a webshopjából már előrendelhető a RIM Blackberry Bold 9780, amelyet a hamarosan kivonásra kerülő Bold 9700 helyett javasolnak az üzleti mobilra vágyó ügyfeleknek.

 

RIM Blackberry Bold 9780 (T-Mobile)
RIM Blackberry Bold 9780 (T-Mobile)

 


A telefont akár nulla forintért is hajlandó odaadni a T-Mobile, de ebben az esetben természetesen alá kell írni egy 2 éves hűségnyilatkozatot a Médiamánia XL díjcsomagra: 15 990 forint a havidíja, amelyben benne foglaltatik 2 GB belföldi adatforgalom, és 40 óra mobil TV is.


Hamarosan Domino csomaggal is elérhető lesz a Bold 9780, internetes rendelés esetén a kötöttségektől mentes konstrukció 107 341 forintért lesz választható, míg bárminemű előfizetés és hűségnyilatkozat nélkül listaáron 117 040 forintot kérnek a mobilért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.