Hirdetés

Blackberry-kre hajaz az Acer új mobilja



|

Érintőképernyő és QWERTY-billenytűzet is került a legújabb beTouch-ra.

Hirdetés

A Computex utolsó napján végre előkerült egy meglehetősen érdekes okostelefon is, méghozzá az Acer műhelyéből. A beTouch E130 első ránézésre leginkább egy Blackberry-re hasonlít, azonban Google Android 1.6-ot futtat - amennyiben ezzel a verzióval érkezik meg a piacra, bizonyára a későbbiekben frissíthető lesz egy újabb kiadásra.

 

Acer beTouch E130
Acer beTouch E130

 

A RIM készülékeitől eltérően a mobil 2,6 colos kijelzője érintős, a panel felbontása 320×240 pixel. Fotókat legfeljebb 3,15 megapixeles felbontásban képes rögzíteni, a kamera autofókuszos, azonban vaku nem került a szenzor mellé. Alapvetően négysávos GSM-hálózaton működik, támogatja a 3,6 megabites HSDPA-t, továbbá Wi-Fi és Bluetooth 2.0 is található a készülékben.

 

 

A processzora 416 megahertzen ketyeg, mellé 256 MB RAM-ot, és 512 megabájt ROM-ot társítottak a tajvani mérnökök - a bővítése legfeljebb 32 GB-os microSD-vel lehetséges. Jelenleg egyetlen extrája ismert, mégpedig a szabványos hangkimenet, gyorsulásmérő feltehetően nem került a mobilba. Az Acer beTouch E130 várhatóan az év végén kerülhet kereskedelmi forgalomba, az ára a specifikációkból ítélve meglehetősen kedvező lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.