Hirdetés

BlackBerry Mobil E-mail a Vodafone-tól



|

Hirdetés

A BlackBerry Mobil E-mail tökéletes vezeték nélküli kommunikációs szolgáltatás azoknak, akik sokat tartózkodnak irodán kívül. A Vodafone ideális megoldásának segítségével a felhasználó a már létező postafiókjaiba érkező e-mail üzeneteket azonnal elolvashatja telefonján, illetve akár 10 e-mail postafiók levelezését is figyelemmel követheti. A szolgáltatás lényege, hogy a ’push’ technológiának köszönhetően (automatikusan, a felhasználó aktív közreműködése nélkül) a levelek rögtön továbbításra kerülnek a BlackBerry készülékre. A szolgáltatás használható a POP3 vagy IMAP hozzáférést támogató e-mail postafiókokkal (pl.: Vodafone Mail illetve a Nyílt és Internet szolgáltatók által nyújtott postafiókok) és kezeli a Microsoft Exchange 5.5, 2000 és 2003 ill. az IBM Lotus Domino 5.0, 6.0, 6.5 vállalati levelezőrendszereket is. A Vodafone 2004 nyarán a vállalati ügyfelek számára bevezette a BlackBerry szolgáltatást, mely használatához vállalati szerver szükséges. A most bevezetett Blackberry Mobil E-mail megoldáshoz ez már nem követelmény, így nemcsak a nagyvállalatok, hanem a kis- és középvállalatok, valamint az egyéni előfizetők számára is elérhető. Az e-mail kézbesítése mellett a BlackBerry Mobil E-mail biztosítja az új e-mail üzenetek elküldését, a beérkező e-mail üzenetek megválaszolását és továbbítását, valamint beérkező e-mailhez csatolt dokumentumok (többek között Microsoft Word, Excel és PowerPoint) és képek megnyitását.

A kiemelt vállalati ügyfelek számára 2006. május 2-tól érhető el a BlackBerry 7290 típusú készülék, míg a Vodafone bolthálózatában egy hónappal később jelenik meg bruttó 49.980,- Ft-ért. A szolgáltatást, BlackBerry Mobil E-mail kezelésére alkalmas készülékkel rendelkező havidíjas előfizetők igényelhetik az Ügyfélszolgálaton. A Vodafone jelenleg 6 készüléket támogat (BlackBerry 7230, 7290, Sony Ericsson P910i, Nokia 9300, 9300i és 9500), a kínálat a következő hónapokban újabb készüléktípusokkal fog bővülni. A BlackBerry Mobil E-mail 5 MB belföldi adatforgalmig bruttó 2700,- Ft-os havidíj ellenében vehető igénybe, ami havonta több ezer üzenet küldését és fogadását teszi lehetővé. (A készülék jelenleg 2 éves hűségnyilatkozat aláírásával vásárolható meg.)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.