Hirdetés

BlackBerry-t kapnak a brit kukások



|

A köztisztasági cég a helyi Vodafone-nal kötött üzlet alapján 1,7 millió font értékben ad mobilt dolgozóinak.

Hirdetés

Igyekeztünk nem „savanyú a szőlő" alapon hozzákezdeni ehhez a hírhez, így maximum arra mutatunk rá, hogy lám, mások már hol tartanak. A brit illetőségű, magántulajdonban lévő Biffa cég 25 intézmény szemétszállítását és feldolgozását végzi Angliában. Most azonban nem ebbéli tevékenységük miatt irányult rájuk a figyelem, hanem azért, mert a Vodafone-nal kötött megállapodás alapján 1500 dolgozójukat 1,7 millió font értékben hivatali BlackBerry-kkel látják el.

 

 

 

 

A félmilliárd forintnak megfelelő beruházáshoz nem csak maguk a készülékek, hanem az ahhoz tartozó dokkolók és 3G kártyák is hozzátartoznak. A tervek szerint így a mobilok nem csak telefonálásra fognak szolgálni, hanem a munkások tájékozódásra, navigációra, a központtal való kapcsolattartásra, és szükség esetén fényképezésre is fogják használni őket. Sőt, a mobilflotta kiépítésével lehetőség nyílik a vállalatnak arra is, hogy folyamatosan nyomon kövesse, és adott esetben irányítsa az úton lévő alkalmazottakat, illetve azok autóit. Hogy pontosan milyen típusú BlackBerry-ről van szó, arról nem kaptunk információt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.