Hirdetés

Bluetooth 5.0: a Galaxy S8 lehet az első



|

Kétszeres sebességet és négyszeres hatótávolságot ígér az új technológia, amely a Galaxy S8-ban debütálhat.

Hirdetés

A múlt héten a Bluetooth Special Interest Group (SIG) kiadta a következő-generációs Bluetooth 5 szabvány specifikációit. Ezzel a vezeték nélküli technológia ideális körülmények mellett négyszeres hatótávolságot és kétszeres sebességet garantál a jelenlegi Bluetooth 4.2-es szabványhoz képest. 

Hirdetés

Az új technológia persze stabilabb és biztonságosabb is, ráadásul kevesebbet fogyaszt. Az okostelefonok mellett a viselhető eszközök, az ipari és az otthoni automatizációs termékek és az üzleti szektor is építenek majd rá. 

Az első, már Bluetooth 5.0-val érkező készülékek leghamarabb két hónap múlva futhatnak be. A pletykák szerint a Samsung Galaxy S8 lesz az első olyan okostelefon, amely már az új szabványt támogatja. 

Minden bizonnyal a jövő évben érkező további zászlóshajók mind rendelkeznek majd az új Bluetooth 5.0-val. A technológia nagy előrelépést hozhat akár a vezeték nélküli fülhallgatók világában is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.