Hirdetés

Boltokban az LG Optimus 4X HD



|

A mai napon, az LG Optimus 4X HD, feltöltőkártyás és előfizetéses csomagban is kaphatóvá vált a T-Mobile és a Telenor üzleteiben.

Hirdetés

Az LG csúcskészülékének hardveres elemei egy 4,7 hüvelykes, 1280 × 720 pixeles True HD IPS panel mögött rejtőznek. A kijelzőn megjelenő képek élességével, fényerejével és kontrasztjával tehát nem lesz gond. Ebből az is következik, hogy a továbbfejlesztett UX kezelőfelület a képekkel, videókkal egyetemben szintén jól fest majd. A frissített UX-ről tudharó, hogy rendkívül testreszabható és egy új funkcióval, a Quick Memoval gazdagodott.

 

Az Android 4.0-át futtató telefon pörgős működéséért egy Tegra 3-as Soc felel, mely egy 4 plusz egy magos processzort tartalmaz. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy némi melegedés mellett az animációk folytonosak, a működés pedig zökkenőmentes. Felhasználóként 15 GB tárhellyel gazdálkodhatunk, hiszen 1 GB-ot fenntart magának a rendszer. Amennyiben az a 15 GB nem volna elégséges, akkor SD kártyával további hellyel lephetjük meg magunkat. A torkos 4X HD energiabeviteléért egy 2150 mAh kapacitású SiO+ technológiás akkumulátor felel, mely a nagy kapacitása ellenére is csak körülbelül 1-1,5 napig bírja.  

 

 

Az NFC, MHL (Mobile High Definition Link) és a DLNA szabványokat támogató telefon a T-Mobile és a Telenor üzleteiben, vagy webshopján keresztül érhető el. Az árak csomagtól függően eltérőek, ezért további információ az operátorok weboldalán található: T-Mobile, Telenor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.