Hirdetés

Bővül a T Mobile 3G szolgáltatása



|

Hirdetés

A műsorválaszték a jövőben folyamatosan bővülni fog, továbbá a T Mobile valamennyi ügyfele számára letölthetővé válnak a televíziós műsorokhoz - így többek között az ország egyik legnézettebb hírműsorához, a Tényekhez is - kapcsolódó háttérképek, és csengőhangok. A kereskedelmi csatorna sztárjai, kedvenc műsorvezetői, és a Csillagvirág Klinika szereplői egyaránt "beköltöznek" a T-zones 3G portáljára.

A két társaság hosszabb távra szóló partnerségének köszönhetően pedig a jövőben egyre több TV2 - műsorral bővülhet a T Mobile harmadik generációs tartalomszolgáltatása. A Mobil Tv újszerű élményt kínál, hiszen a számos pesti és budai kerületet lefedő T Mobile 3G hálózatnak köszönhetően a műsorok a kis kijelzőkön kiváló minőségben élvezhetők. A Jóban Rosszban sorozathoz, a Naplóhoz, valamint az Aktívhoz és a Tényekhez kapcsolódó csengőhangokat, háttérképeket, ismertetőket a 3G tesztüzemtől függetlenül meghatározott díj ellenében bármely T Mobile-os letöltheti.

"Együttműködésünk az ország legnagyobb mobilszolgáltatójával egy olyan alternatív kommunikációs felületet biztosít, amely lehetővé teszi, hogy nézőink bárhol figyelemmel kísérhessék kedvenc műsoraikat. A mobilitás és a digitális televíziózás két olyan aktuális kulcsterület az elektronikus médiumok piacán, amelyben a TV2 a T Mobile segítségével mostantól élen jár" - értékelte a partnerséget Várdy Zoltán, a TV2 kereskedelmi igazgatója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.