Hirdetés

Bővült a Pannon mobil szélessáv



|

Immár Szegeden és Szombathelyen is videótelefonálhatunk

Hirdetés

Budapest, Győr, Székesfehérvár és Pécs után június 12-től Szombathelyen és Szegeden lesz elérhető a Pannon 3G szolgáltatása, a hálózat nagy sávszélességet tesz lehetővé, ezáltal lehetővé válik a felsorolt városokban a videó telefonálás.
„A Pannon vezető mobilszélessáv-szolgáltatóként Szombathelyen és Szegeden is elsőként építette ki a videotelefonálást is lehetővé tévő hálózatot” – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. „A bevezetést követően három hónapig díjmentesen kínáljuk az új szolgáltatást, mellyel lehetővé válik, hogy élő képben lássuk a mobilunkon azt, akivel beszélünk.” – tette hozzá.

A 3G szolgáltatásokra alkalmas telefonok június 18-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Pannon szombathelyi és szegedi bemutatótermében és partner üzleteiben új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.

Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv lényegesen gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül nagy adatátviteli sebességgel érhetők el a WAP-on a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások. Hazánkban jelenleg a Pannon biztosítja a legnagyobb szélessávú hálózatot: a lakosságra vetítve Magyarország 65 százalékán elérhető, és tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.